image001

KBE-Bauelemente ontwikkelt in 1965 de eerste in hoogte verstelbare tussenvloer voor schoolzwembaden zodat de waterdiepte variabel ingesteld kon worden. Tegenwoordig zijn deze vloeren bekend als “beweegbare vloeren”.

Vele andere innovatieve producten werden vervolgens ontwikkelt zoals een beweegbare vloer met aangehangen klepdelen en verschillende typen keerwanden. Onze systemen worden continu door ontwikkelt, verbeterd en gepatenteerd. Ze zijn zeer betrouwbaar, conceptueel simpel en kunnen worden gebruikt waarvoor ze zijn gemaakt. Openbare zwembaden, Privé zwembaden, ziekenhuizen, therapie baden, scholen en universiteiten zijn de belangrijkste afzetgebieden.

Sinds 1980 zijn wij onze beweegbare vloeren wereldwijd gaan verkopen.

KBE beweegbare vloeren en keerwanden worden uitsluitend in onze fabriek in Wilhelmshaven, Duitsland, gemaakt. De wereldwijde montage van onze beweegbare vloeren wordt door onze eigen geschoolde monteurs uitgevoerd. De verzending van de diverse onderdelen gebeurd via vrachtwagens wanneer het Europese vaste land moet worden bereikt en containers wanneer de montage overzees gebeuren moet. Hiervoor wordt sinds enige jaren gebruik gemaakt van de nieuwe Wilhelmshaven JadeWeserPort.